Contact
Het bestuur
Voorzitter
Herman van den Dool
info@nvmkrimpen.nl
Secretaris
Wim des Bouvrie
wimdesbouvrie@hotmail.com
Penningmeester
Wim Franken
willemfranken@planet.nl
Webmaster
Jan de Witte
info@jandewitte.nl
Bestuurslid
Tom Hermus
tom.hermus@hotmail.com
Wilt u meer weten over onze vereniging, kom dan gerust eens kijken aan de waterkant wanneer wij varen! In het algemeen zijn er wel één of meerdere (bestuurs)leden aanwezig die u verder kunnen helpen en met veel plezier al uw vragen zullen beantwoorden.

Ook kunt u altijd contact opnemen met de voorzitter van onze vereniging: Herman van den Dool. Dat kan op de volgende manieren:
e-mail: info@nvmkrimpen.nl tel.: 010-4508348 of 06-50.521.397.

De vereniging N.V.M. Afdeling Krimpen/Capelle aan den IJssel is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 40346849

Contributie en donaties: IBAN: NL38INGB0000602094 ten name van:
Penningmeester NVM Afd. Krimpen/Capelle a/d IJssel.

Route en locatie
Contact formulier
Heeft u nog vragen of wilt u verdere informatie over onze club, vul dan onderstaand formulier in en wij zullen u dan zo spoedig mogelijk antwoorden.

Naam

E-mail


Bericht

Vaarlokatie "Zwanenkade" 
Via 50 meter voetpad tegenover adres Zwanenkade 97 is deze lokatie lopend bereikbaar. Aan het eind van het voetpad bevinden zich een tweetal banken en een steiger, waar de boten te water kunnen worden gelaten.
Lokatie "Clubavond" 
Voor onze clubavonden kunnen wij gebruik maken van het clubhuis van Volkstuindersvereniging “De Amateur” aan de Populierenlaan 227d.
Het clubhuis is te bereiken door tegenover "De Wingerd" (Populierenlaan 90a) het bruggetje over te gaan en het weggetje uit te rijden tot de parkeerplaats. Lopend kan dan het volkstuinen terrein betreden worden, waar het clubhuis zich ongeveer 25 meter verder rechtuit bevindt.